IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cum cumperi

Puteti comanda prin oricare din urmatoarele modalitati:

1. Comanda directa pe magazinul online

1. Alegeti produsul pe care doriti sa-l comandati. Cu un click pe poza produsului sau pe denumirea acestua veti fi condus catre pagina de detaii unde veti gasi o prezentare completa a produsului 
2. Pentru adaugarea produsului in cosul de cumparaturi, apasati butonul "Adauga in cos". Verificati produsele si modificati cantitatea lor daca doriti.
3. Completati formularul cu informatiile referitoare la transport, facturare, livrare, etc.
4. La final apasati butonul "Trimite comanda". Trimiterea cu succes a comenzii va fi confirmata printr-un mesaj corespunzator pe ecran si un email pe care-l veti primi in cel mult 2-3 minute.
 

2. Comanda prin email

In cazul in care nu doriti sa comandati mai multe produse si nu sunteti sigur de compatibilitatea acestora, trimiteti-ne comanda dvs. la adresa de e-mail comanda@voltatec.ro. Este foarte important ca odata cu trimiterea comenzii, sa ne trimiti si intrebarile dvs. cu privirea la respectivele produse astfel incat specialistii nostri sa va poata trimite ceea ce va trebuie. Totodata, pentru eficienta maxima va rugam sa nu uitati sa ne trimiteti datele de facturare, adresa de livrare, contactul persoanei ce se va ocupa de primirea comenzii.
 

3. Comanda telefonica

I cazul in care nu aveti acces la un calculator / telefon / tableta ca sa puteti plasa o comanda sau nu suntei sigur ce produse aveti nevoie, este de ajuns sa ne contactati, la unul dintre numerele de telefon unde echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare la 0751.11.55.65 sau 0723.22.71.68