IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Informatii despre livrarea produselor


SC Volta Tec SRL expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor proprii cat si prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: Fan Courier si Urgent-Cargus. 
 
Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de  24 - 48 ore în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată, atat a produselor comandate cat si a eventualelor taxe de livrare care sunt dupa cum urmeaza:
 
1. Gratuit  -  pentru comenzi de peste 120 lei in Bucuresti si judetul Ilfov, in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii.
2. Gratuit  -  pentru comenzi de peste 700 lei, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special. Costul livrarii acestor produse poate creste semnificativ si este calculat de curier!
3. de la 28 lei, pentru comenzi cu valori mai mici decat pragurile mentionate mai sus, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in maxim 48 ore. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special. Costul livrarii acestor produse poate creste semnificativ si este calculat de curier!
 
Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă.

Impreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi prin apel telefonic la 0751.11.55.65 sau prin e-mail contact@voltatec.ro