IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Informatii despre livrarea produselor

ATENȚIE! Informațiile de mai jos sunt valabile numai pentru produsele mai mici de 2,5 ml! Pentru produsele mai mari de 2,5 ml, transportul se face numai cu un curier agreat de client, pe cheltuiala clientului!

SC Volta Tec SRL expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor proprii cat si prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: Fan Courier si Urgent-Cargus. 
 
Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de  24 - 48 ore în funcție de localitatea de destinație. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalității de plată, atat a produselor comandate cat si a eventualelor taxe de livrare, care sunt dupa cum urmeaza:
 
- de la 35 lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in maxim 48 ore. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepe taxe suplimentare. ATENTIE! Pentru comenzile atipice, cu volum mare, VOLTATEC.RO nu asigură livrarea. Aceasta se va face cu un curier sau cu un alt serviciu de livrare dorit de client, sau comanda va fi ridicată de client direct de la sediul nostru!
 
Comanda va fi livrată direct la adresa specificată.

Impreună cu produsele comandate, veți primi și factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstrați.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să ne contactați prin apel telefonic la 0751.11.55.65 sau prin e-mail contact@voltatec.ro