IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

TERMENI SI CONDITII – www.voltatec.ro

 
1.  IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI ON-LINE

Site-ul www.voltatec.ro este proprietatea exclusiva a SC Volta Tec SRL.
CUI 19176807    J40/17965/2006
IBAN: RO57BTRLRONCRT0V08848203 - Banca Transilvania

Date de contact:
Email: contact@voltatec.ro
Telefon: 0751.11.55.65  sau 0723.22.71.68
Sediu si showroom: Str Drumul Sarii, nr. 84, Sector 6, Bucuresti
Punct de lucru: Str. Cremenita nr. 66, Sector 2, Bucuresti
Program cu clientii: Luni-Vineri in intervalul orar 9.00 -18.00
 
2. DESPRE www.voltatec.ro

www.voltatec.ro este un serviciu de comert electronic / comert on-line / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
 
3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)
 
3.1. Continutul si designul www.voltatec.ro incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, apartin societatii si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.voltatec.ro , includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al voltatec.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al www.voltatec.ro.
3.3 In cazul in care Vanzatorul confera Clientului / Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul / Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite. In cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Client / Utilizator sau oricare alt tert care obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.4 Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor va rugam sa ne contactati la adresa : contact@voltatec.ro
 
2. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.voltatec.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.voltatec.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.voltatec.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC Volta Tec SRL
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.voltatec.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat.

3. PREZENTAREA OFERTEI

SC Volta Tec SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.voltatec.ro , fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.voltatec.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.voltatec.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.
 
4. POLITICA PREÈšURILOR
 
SC Volta Tec SRL   îÈ™i rezervă dreptul de a-È™i selecta clienÈ›ii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru www.voltatec.ro  sunt noi, în ambalajul original al producătorului È™i sunt însoÈ›ite de factură fiscală în momentul livrării. Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce priveÈ™te disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluÈ›ionarea acestor situaÈ›ii în mod amiabil È™i benefic pentru clienÈ›ii noÈ™tri.
In ciuda eforturilor noastre, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari.
Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.


5. COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.
Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.
Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.
Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.


6. PROCESAREA COMENZILOR

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. Comenziile primite pana in ora 10, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 2 zile lucratoare. Cu toate ca 90% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.


7.  MODALITATI DE PLATA


8. LIVRARE

voltatec.ro expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor proprii cat si prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: Fan Courier si Urgent-Cargus. 
Livrarea produselor are o arie de extindere naÈ›ională È™i, astfel, se va face oriunde în România in termen de  24 - 48 ore în funcÅ£ie de localitatea de destinaÅ£ie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată.

1. Gratuit  -  pentru comenzi de peste 700 lei, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, prin intermediul Curier Rapid. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare. 
Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special. Costul livrarii acestor produse poate creste semnificativ si este calculat de Fan Courier!
2. de la 35 lei, pentru comenzi mai mici de 700 lei, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in maxim 48 ore. 
Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special. Costul livrarii acestor produse poate creste semnificativ si este calculat de Fan Courier!
Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă.
Impreună cu produsele comandate, veÅ£i primi ÅŸi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraÅ£i. În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaÅ£i prin apel telefonic la 0751.11.55.65 sau prin e-mail contact@voltatec.ro

9. GARANTIA PRODUSELOR
 
voltatec  garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie in original, emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, Furnizorul asigura garantii cuprinse intre 12 luni si 5 ani. 
 
GARANTIE LEGALA 
Informațiile de interes si reglementările privind garanția legala de conformitate, potrivit art. 4 -pct. 1 lit. e) din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 sunt mai jos.
Art. 4 – pct. 1 lit. e) / O.U.G. 34/2014 (cu modificările Legii nr. 157 / 22.06.2015)
OUG nr. 34/2014 – drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniÈ™tii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative
Art. 4: CerinÈ›e in materie de informare pentru alte contracte decat contractele in afara spatiilor comerciale si contractele la distanta
 
(1) Înainte ca un contract, altul decat un contract la distanta sau un contract in afara spatiilor comerciale, sau orice oferta similara sa producă efecte obligatorii asupra consumatorului, profesionistul trebuie sa ii furnizeze consumatorului următoarele informaÈ›ii in mod vizibil, lizibil si uÈ™or de înÈ›eles, in cazul in care respectivele informaÈ›ii nu reies in mod evident din context:
e) in plus fata de o menÈ›iune a existentei unei garantii legale de conformitate pentru produse, existenta si condiÈ›iile privind serviciile post vânzare si garanÈ›iile comerciale, după caz;
 
Legea nr. 449/2003 – vânzarea produselor si garanÈ›iile asociate acestora

10. DREPTUL DE RETUR

Potrivit OrdonanÈ›ei OUG 34/20014 - privind protecÈ›ia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunÈ›a unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
 
PuteÈ›i descarcă formularul de retur aici: Formular Retur . Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.
Dreptul la retur este aplicabil doar persoanelor fizice.
 
Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:


11. SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

Pentru orice sesizare sau reclamaÈ›ie ne puteÈ›i contacta telefonic la numărul 0751 11 55 65 sau pe email la contact@voltatec.ro . Orice conflict apărut între SC Volta Tec SRL È™i clienÈ›i se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înÈ›elegere între cele două părÈ›i. SC Volta Tec SRL se obligă să restituie clientului (persoana fizica)  sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.
In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecÈ›ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal È™i libera circulaÈ›ie a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.
Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către SC Volta Tec SRL.
SC Volta Tec SRL  garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.  
În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către voltatec.ro sau este nemulÅ£umit de modalitatea în care www.voltatec.ro  a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanÅ£ei, conform dispoziÅ£iilor legale în materie.

13. FORTA MAJORA

www.voltatec.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.voltatec.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.voltatec.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.voltatec.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.voltatec.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.