IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Despre noi

 

La vremuri noi, tot noi... in haine noi!


Dupa aproape un deceniu de cand Volta Tec s-a impus pe piata de profil din Romania drept unul dintre principalii actori, care se ocupa cu importul si comercializarea sculelor, materialelor, instalatiilor si echipamentelor necesare in procesul de montaj si intretinere a sistemelor HVAC, Volta Tec duce mai departe promisiunea facuta clientilor sai si vine in sprijinul acestora cu un nou magazin online: voltatec.ro.

Noua platforma online, voltatec.ro, permite comanda rapida a produselor dorite, livrarea la sediul afacerii tale si intrarea in contact direct mult mai usor cu specialistii nostri care iti vor ghida traseul achizitiei unor produse de top la preturi foarte bune.

Acum poti intra si tu in comunitatea voltatec.ro, creandu-ti cont in site. In felul acesta, vei fi la curent cu noile actualizari de stocuri la materialele de interes pentru afacerea ta, cu noile produse intrate in portofoliul Volta Tec, ofertele speciale si concursurile organizate, dar si cu alte noutati din domeniu.

Produsele comercializate si expuse pe voltatec.ro sunt, in proportie de aproximativ 80%, importate din tari cu o vasta experienta in domeniu, din Europa si nu numai, oferind astfel pe langa calitate si preturi dintre cele mai mici. De la infiintarea Volta Tec si pana acum, cu aproape 10 ani mai tarziu, ne-am impus pe piata prin vanzarea de produse de calitate si atentia acordata nevoilor clientilor nostri pentru care incercam constant sa aducem cele mai bune solutii.

Vom oferi clientilor nostri si in continuare un climat de inalt profesionalism, printr-o planificare si o organizare corespunzatoare, cum s-a intamplat si pana acum. Rapiditatea si seriozitatea in gestionarea relatiei cu clientii nostri sunt doua lucruri recunoscute de toti cei care ne-au vizitat depozitul. Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa dispui de produsele dorite in timp util, voltatec.ro garanteaza servicii prompte de livrare si asistenta tehnica adecvata.

Pentru mai multe detalii privind activitatea noastra, pentru cereri de oferta personalizate sau detalii suplimentare, trimite-ne mesajele tale folosind formularul disponibil sau datele de contact din sectiunea corespunzatoare din site.